lunes, 2 de noviembre de 2015

Gracies

Bona tarda a tots!
Estrenem blog, i us hem de ser molt sinceres, en teniem tantes ganes com por a començar. A través d'aquí us recomanarem lectures, propostes culturals, us informarem de la nostra agenda i us ensenyarem el món a través dels nostres ulls.
Perquè ara? Doncs perquè vam arrencar aquesta aventura tot just fa 6 mesos, i en aquest temps tant Lilliput com nosaltres, hem crescut gràcies a vosaltres. Ens queda molt i molt per aprendre, ho sabem i som conscients que de vegades no arribem a oferir-vos tot allò que ens agradaria, però la il·lusió creix, i les ganes d'aprendre són cada cop més grans.
Poder arribeu aquí sense saber massa de nosaltres, així, que aquesta primera entrada serà perquè ens presentem i establim un vincle. Us sembla?
Lilliput és un projecte que va néixer sense saber que es faria realitat, un somni d'una, i una aposta valenta d'altra.
Som Nuria i Arantxa, dues educadores infantils, que de cop i volta van veure com hi havia una necessitat de crear a Cerdanyola un espai infantil amb caràcter, envoltat de llibres que arribessin a l'ànima, de joguines que agradessin tant a nens com a pares, d'il·lustracions per embellir casa nostra, de "xorradetes" d'aquelles que no necessitem però que ens fan feliços.
I vam començar a buscar, i de sobte, com un bolet al bosc, va aparèixer el local on avui hi som. Ens vam enamorar d'ell, i en dos mesos ja el tenim ple de llibres, joguines i sobretot ple de somnis.
Des de llavors, cada dia lluitem per a que us trobeu a gust, que us sentiu a casa vostra, que ens veieu com algú proper i confieu en tot el que us proposem. I sabeu que? Que com clients i com amics us esteu portant realment bé amb nosaltres!
Així que només ens queda dir: Gracies, gracies, gracies .





No hay comentarios:

Publicar un comentario